မံု႔ဆန္း
ဒီမွာစားၾကတဲ့ (ခရစ္ပီ ရိုက္စ္) ေခၚတဲ့ ဆန္ၾကြပ္တအိတ္ လက္ေဆာင္လာေပးထားတယ္။ ဘယ္လိုစားမလဲ။ အေမရိကန္ေတြကေတာ့ ဆန္၊ ဂ်ံဳ၊ ေျပာင္း၊ ေျပာင္းဖူး၊ ဘာလီ၊ အုတ္စပါး စတာေတြနဲ႔လုပ္တဲ့ (ဆီရီရယ္လ္) ေခၚတာကို ႏြားႏို႔နဲ႔ေရာျပီး မနက္စာ လုပ္စားၾကတယ္။
ဆန္ၾကြပ္ကို ေလွာ္လိုက္တယ္။ ဆီက ပါရံုသာပါတယ္။ အိုးကင္းပူနံ႔ေလးနဲ႔ မုန္႔ဆန္းေလွ်ာ္ျဖစ္သြားေရာ။ သူ႔ထဲက ပ်ားရည္အရသာလည္း ကင္းသြားတယ္။ ကြ်န္ေတာ္က အၾကံေပးျပီး၊ ေဒၚျမျမေအး လုပ္တာပါ။
ကြ်န္ေတာ္တို႔ သူငယ္တန္းမွာ လ လနတ္ေတာ္ မံု႔ဆန္းေလွာ္လို႔ သင္ခဲ့ရတယ္။ အခုက တပို႔တြဲလျပည့္ေတာ့မယ္။ တ တပို႔တြဲ ဆန္ၾကြပ္ပြဲ။
ေဒါက္တာတင့္ေဆြ
၈-၁-၂ဝ၁၇
Comments
Post a Comment