Smoked fish ငါးက်ပ္တင္ေျခာက္

ေဖ့စ္ဘြတ္မွာ ဟာတာတာျမန္မာစာေတြ ဖတ္ေနရတယ္။

ဒီစာအုပ္ေလးေတြပို႔ေပးပါလို႔ေျပာေတာ့ ဆားမပါတဲ့ ငါးက်ည္းေျခာက္ပါ တြဲျပီးေရာက္လာတယ္။ ေက်းဇူး။

ငါးက်ပ္တင္ေျခာက္မွာ ဆားမပါလို႔ ေသြးတိုးမတက္ခ်င္သူေတြပါ စားလို႔ရတယ္။ ဗမာေတြ၊ ခ်င္းေတြ၊ ကသည္းေခၚ မဏိပူေတြ၊ ငါးကို က်ပ္တင္နည္း နည္းနည္းစီ မတူၾကပါ။

ေဖ့စ္ဘြတ္မွာ ဆားအပိုပါတဲ့ျမန္မာစာေတြ ဖတ္ေနရတယ္။ မၾကာမီ ငါးပုတ္ျပားေရာက္လာစရာရွိတယ္။

ပညာေရးဝန္ၾကီးဌာထုတ္စာအုပ္ေတြမွာ အရသာမေကာင္းတာေတြပါေနတယ္။ ျမန္မာစာ အရသာေကာင္းလာပါေစသတည္း။

ေဒါက္တာတင့္ေဆြ
၁၁-၂-၂ဝ၁၆
၁၁-၂-၂ဝ၁၉

Comments

Popular posts from this blog

က်န္းမာျခင္းသည္ လာဘ္တပါး

Furamin BC သံဓါတ္အားေဆး