ဇရစ္ဖူး

ပို႔စ္ = Kothetnaing Kothetnaingoo အိမ္အျပန္ အခု ရာသီက ဇရစ္ေပၚတာမုိ႔ လမ္းတေလ်ွာက္ ဇရစ္စည္းေလးေတြ ေရာင္းေနတာကုိ ျမင္ခဲ့ရတယ္။ ၅ဝဝ ဖုိး ၇ စည္း။ ဇရစ္ကုိ ဘယ္လုိခ်က္စားမလဲ။

ကြန္မင့္မွာ ခ်က္နည္းေတြလည္း အမ်ိဳးမ်ိဳးဖတ္ရတယ္။

ကြ်န္ေတာ္ေတာ့ မစားရတာၾကာျပီ။ သူမ်ားတိုင္းျပည္ေတြမွာ တခါခါရပါရ့ဲ ငယ္ငယ္က အေမခ်က္ေကြ်းတာကိုသာ သတိရတယ္။ မံုရြာ သာစည္လမ္းေစ်းက ဝယ္ရတယ္။ အေမ့ခ်က္နည္းေတြထဲက အရည္သင့္သင့္၊ ဆီနည္းနည္းနဲ႔ ငါးပိခပ္ျပီး၊ ငရုပ္သီးေျခာက္မံႈ႔နဲ႔ အစပ္ခ်က္တာကို အၾကိဳက္ဆံုးပဲ။ ျပဳပ္ျပီးတို႔စားတာလည္းၾကိဳက္ပါတယ္။

မံုရြာ၊ သာစည္လမ္းေစ်းဓါတ္ပံုကို ၁၃-၃-၂ဝ၁၄ ေန႔က ရိုက္ပို႔ထားတာ။

ေဒါက္တာတင့္ေဆြ
၂၃-၅-၂ဝ၁၅

Comments

Popular posts from this blog

က်န္းမာျခင္းသည္ လာဘ္တပါး

တခုတ္တရ