Pork Curry ဝက္သားဆီျပန္
ႏွစ္သစ္ကူး ဆုေတာင္းစာေတြရတယ္။ ငယ္ငယ္ကၾကံဳသိထားတဲ့ ဘုန္းၾကီးေက်ာင္းကို သတိရတယ္။
ဆြမ္းေလာင္ပြဲေတြမွာ ဟိုအိမ္ကဆြမ္းဟင္းတမ်ိဳး သည္အိမ္ကတမ်ိဳး ေလာင္းလွဴၾကတယ္။ ေတာမွာ ရတဲ့အသားဟင္းကို အိမ္တိုင္းလိုလိုက ဆြမ္းဟင္းလုပ္ၾကရတာ။ ဟင္းခ်က္နည္းလက္ရာကေတာ့ မတူၾကပါ။ နႏြင္းမံႈ အနည္းအမ်ားမတူ။ အစပ္ ပါ မပါ မတူ။ အရည္နဲ႔ ဆီပါတာမတူ။ အေရာအေႏွာထည့္တာလည္း မတူၾကပါ။ ဘုန္းေတာ္ၾကီးေတြ ဘုန္းေပရတာ အဆင္ေျပပါတယ္။ ခုေခတ္ေတာ့ သိပ္မသိပါ။
သိတာကေတာ့ ႏွစ္သစ္ကူးဆုေတာင္းစာေတြ။ ကိုယ္တိုင္ခ်က္ျပဳတ္ၾကတာမဟုတ္။ ဆိုင္ကေန ဝယ္ၾကတာ။ ဆိုင္ကလည္း မ်ားမ်ားရွိပံုမရ။ ဟိုလူဆီကပံု သည္လူဆီကဗီဒီယိုေတြက ထပ္ေနတယ္။ ဝက္သားဆီျပန္ေတြခ်ည္းပဲ။ မနက္ျပန္ညျပန္ လာေနတာ အီေနာက္ေနတာပဲ။
အိပ္မွာျပဳတ္တဲ့ပဲက တခြက္တေလသာပါတယ္။ ကိုယ္တိုင္ေထာင္းထားတဲ့ ငရုပ္သီးကလည္း ရွားတယ္။ မနက္ျပန္ညျပန္ ဝက္သားဆီျပန္ေတြ အီေနာက္ေနတာပဲ။
ေဒါက္တာတင့္ေဆြ
၃၁-၁၂-၂ဝ၁၇
ဆြမ္းေလာင္ပြဲေတြမွာ ဟိုအိမ္ကဆြမ္းဟင္းတမ်ိဳး သည္အိမ္ကတမ်ိဳး ေလာင္းလွဴၾကတယ္။ ေတာမွာ ရတဲ့အသားဟင္းကို အိမ္တိုင္းလိုလိုက ဆြမ္းဟင္းလုပ္ၾကရတာ။ ဟင္းခ်က္နည္းလက္ရာကေတာ့ မတူၾကပါ။ နႏြင္းမံႈ အနည္းအမ်ားမတူ။ အစပ္ ပါ မပါ မတူ။ အရည္နဲ႔ ဆီပါတာမတူ။ အေရာအေႏွာထည့္တာလည္း မတူၾကပါ။ ဘုန္းေတာ္ၾကီးေတြ ဘုန္းေပရတာ အဆင္ေျပပါတယ္။ ခုေခတ္ေတာ့ သိပ္မသိပါ။
သိတာကေတာ့ ႏွစ္သစ္ကူးဆုေတာင္းစာေတြ။ ကိုယ္တိုင္ခ်က္ျပဳတ္ၾကတာမဟုတ္။ ဆိုင္ကေန ဝယ္ၾကတာ။ ဆိုင္ကလည္း မ်ားမ်ားရွိပံုမရ။ ဟိုလူဆီကပံု သည္လူဆီကဗီဒီယိုေတြက ထပ္ေနတယ္။ ဝက္သားဆီျပန္ေတြခ်ည္းပဲ။ မနက္ျပန္ညျပန္ လာေနတာ အီေနာက္ေနတာပဲ။
အိပ္မွာျပဳတ္တဲ့ပဲက တခြက္တေလသာပါတယ္။ ကိုယ္တိုင္ေထာင္းထားတဲ့ ငရုပ္သီးကလည္း ရွားတယ္။ မနက္ျပန္ညျပန္ ဝက္သားဆီျပန္ေတြ အီေနာက္ေနတာပဲ။
ေဒါက္တာတင့္ေဆြ
၃၁-၁၂-၂ဝ၁၇
Comments
Post a Comment