Friday, April 24, 2015

Sweet and Salty နားဝင္ခ်ိဳေအာင္မေျပာတတ္တဲ့ ဆရာဝန္

ကြန္မင့္ (၁) ကိုကာကိုလာနဲ႔လည္းမတည့္ဘူး ေျပာတယ္ဆရာ။ ေႁမြဆိပ္ထက္ ျပင္းတယ္တဲ့။ အဲ့ဒီႏွစ္ခု တြဲၿပီး ေသာက္မိ စားမိရင္...

ဟုတ္ ဗီဒီယို လင့္ခ္ တခုပို႔လိုက္ပါတယ္။ တရုပ္မိသားတစု စားေသာက္ၾကတဲ့ဗီဒီယိုျဖစ္တယ္။ စားေသာက္ျပီး စားပြဲကေနထသြားတဲ့သူ အဆံုးသတ္ေျပာတာက I am fine တဲ့။

ကြန္မင့္ (၂) ဆရာ ေသြတိုးေရာဂါရွိတဲ႔သူေတြကို ဒူးရင္းသီး ငါးသေလာက္ငါး၊ ပင္လယ္စာေတြစားရင္ တက္တယ္လို႔ အရပ္ထဲကလူေတြ ေျပာၾကတယ္။

ဟုတ္ ကြ်န္ေတာ္ ေနရာေဒသေပါင္းမ်ားစြာမွာ ႏွစ္ေပါင္းမ်ားစြာေနခဲ့ရတယ္။ တက္တယ္ဆိုတာဘာလည္း ေမးရင္ တရြာတပုဒ္ဆန္း ေျဖၾကတယ္။ ေသြးတိုးအတြက္ အငန္ (ဆိုဒီယမ္) ကရန္သူျဖစ္တယ္။ ဒူးရင္းသီး ငါးသေလာက္ငါး၊ ပင္လယ္စာေတြကို ငန္ေအာင္ခ်က္ရင္ မတည့္ပါ။

လူတခ်ိဳ႕က ဆရာဝန္ေျပာတာထက္ အရပ္ထဲေျပာတာကို နားဝင္ခ်ိဳၾကတယ္။ ကြ်န္ေတာ္လိုဆရာဝန္ေတြက အသံမေကာင္းၾကလို႔ပါ။ အခ်ိဳၾကိဳက္ျပီး အငန္မေရွာင္ခ်င္ၾကသူကမ်ားတယ္။

ေဒါက္တာတင့္ေဆြ
၂၄-၄-၂ဝ၁၅

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

အမည္ကစ မွားတဲ့ ေဆးနည္း

၁။ ေအာင္မဲညို ပန္းပြင့္က ကင္ဆာေရာဂါျဖစ္မျဖစ္အျငင္းပြားေနျကတယ္ ဆရာ။ ဆရာ ရွင္းျပေပးတာေလ သိခ်င္ပါတယ္ ခင္ဗ်။ ၂။ ေအာင္မဲညိဳ အပြင့္က အဆိပ္ ရွိ...