စားစရာ ယဥ္ေက်းမႈ

ေကာက္ညွင္းနဲ႔ ငါးေျခာက္။ ႏွမ္းကို ကြ်န္ေတာ္က တခါတေလမွသာစားလို႔ ေနၾကာေစ့ေလွာ္ (ဒီမွာက အခြံ သင္ထားျပီးသား) ကို ေထာင္းျပီးအေပၚက ျဖဴးထားတာ။ ေမႊးျပီး ေကာင္းတယ္။ ခဏေနေတာ့ ဗူးသီးေၾကာ္ပန္းကန္ ေရာက္လာတယ္။ ဓါတ္ပံုရိုက္ခ်င္လာတယ္။ စားလက္စ အစားအေသာက္ပံုအတြက္ ကန္ေတာ့ပါ။

သူမ်ားကို စားစရာေကြ်းရင္ အက်န္ကို မေကြ်းရပါ။ မစားခင္ကတည္းက လူၾကီးကို ဦးခ်ထားရတယ္။ လက္ေဆာင္ေပးရင္ အသစ္ျဖစ္ရတယ္။ ေဖ့စ္ဘြတ္မွာ စားေသာက္ေနတဲ့ပံုေတြ တင္ၾကတယ္။ တဝက္တပ်က္၊ စားၾကြင္းစားက်န္ပံုေတြက မဆီေလ်ာ္ပါ။

မႏွစ္ကပံုသာျဖစ္ပါတယ္။ မနက္မွာဘာလာမလဲ မသိ။ နတ္ေတာ္ပဲကို ေရစိမ္ျပီး စစ္ထားတာျမင္ထားတယ္။

ေဒါက္တာတင့္ေဆြ
၁-၁-၂ဝ၁၇
၁-၁-၂ဝ၁၉

Comments

Popular posts from this blog

က်န္းမာျခင္းသည္ လာဘ္တပါး

တခုတ္တရ